Be A Legend breidt diensten uit

De CEO van Be A Legend, Wouter Biesemans, die de sportindustrie en marketingwereld uitdaagt in België in de afgelopen drie jaar. Hierop voortbouwend is het sportmediabedrijf aan het herstructureren en uitbreiden om meerwaarde te bieden aan hun klanten en partners, zowel in België als internationaal. Tot het Be A Legend team behoren vanaf juli 2021 sportadvocaat en fiscalist Jonathan Himpe en Marlon Gilbert-Roberts, advocaat en sport business consultant, die samen de Business 2 Sports Group BV, een sport business consultancy bureau in Hasselt, runnen.

Business 2 Sports Group
Business 2 Sports Group

Samen zal het team zijn klanten ervaring en kwaliteit bieden in het creëren van unieke en relateerbare verhalen in de sportindustrie. Business 2 sports group De toevoeging van commerciële en juridische expertise via de Business 2 Sports Group geeft Be A Legend meer dan 20 jaar gecombineerde ervaring in juridische en commerciële zaken. De uitbreiding biedt de beste mogelijkheid om een maximaal rendement te halen uit communicatiediensten voor atleten, sportteams en sportfederaties.

Goede communicatie in de sportindustrie is belangrijk en onvervangbaar. In het moderne sportmedialandschap hebben fans en consumenten meer keuze dan ooit om hun tijd en geld te investeren. Daarom is het nog belangrijker om fans aan te spreken via duidelijke en authentieke berichten. Be A Legend biedt oplossingen voor alle communicatiebehoeften in de sportmedia. Of het nu gaat om afbeeldingen, video of creatieve en authentieke communicatie op sociale media, Be A Legend can deliver.

Website B2S Groep