Rebranding BB Ramen & Deuren

Als digitaal marketingbureau begrijpen we het belang van branding en online aanwezigheid in de huidige markt. Daarom zijn we de uitdaging om BB Ramen & Deuren te rebranden aangegaan.

We begonnen met een grondig onderzoek naar het doelpubliek en de concurrenten van het bedrijf. Ons team identificeerde de belangrijkste waarden en unique selling propositions van BB Ramen & Deuren, die als basis dienden voor onze rebranding.

We ontwikkelden een nieuwe merkidentiteit die de waarden van het bedrijf weerspiegelt en hen positioneert als een premium leverancier van ramen en deuren. Het nieuwe logo, kleurenschema en merkboodschap werden ontworpen om zowel residentiële als commerciële klanten aan te spreken.

BB Ramen en Deuren - Be A Legend - Rebranding - Digital Marketing - Social Media - Content Marketing

Website Design

Ter ondersteuning van de nieuwe merkidentiteit creëerden we een premium website die de producten en diensten van het bedrijf in de kijker zet. De website werd geoptimaliseerd voor gebruikerservaring en zoekmachineoptimalisatie, zodat hij goed scoort in de zoekmachineresultaten.

Naast de website ontwikkelden we ook een uitgebreide social media marketing strategie om de online aanwezigheid van het bedrijf te vergroten en hun doelgroep aan te spreken. We creëerden boeiende content die de expertise van het bedrijf liet zien en meerwaarde biedt aan hun volgers.

Het resultaat

De resultaten van onze inspanningen spreken voor zich. De nieuwe website van BB Ramen & Deuren is visueel verbluffend en een goede gebruikerservaring, wat resulteert in meer websiteverkeer en betrokkenheid. Ook hun aanhang op sociale media is gegroeid, met meer betrokkenheid van hun doelgroep.

In het algemeen zijn onze inspanningen voor de rebranding van BB Ramen & Deuren een succes geweest. We zijn er trots op dat we hen hebben geholpen een sterke online aanwezigheid op te bouwen en zich te positioneren als premium leverancier van ramen en deuren.

Bezoek de website

Ontdek alle stills & motion van dit project