Om beter te worden, om een legende te worden

Future Star is een voetbalprogramma dat tot doel heeft de technische vaardigheden van jonge voetballers te versterken. Het doel is de jeugd zo goed mogelijk voor te bereiden op hun toekomstige avonturen in het voetbal. Daarom wil Future Star hun hulp aanbieden aan zoveel mogelijk spelers om hen te helpen evolueren. Be A Legend springt daarop in en maakte content om Future Star's boodschap te helpen verspreiden.

All-round content creatie

Bij Be A Legend bieden we graag hele strategische oplossingen in plaats van alleen een stukje content. Daarom zijn wij betrokken bij het hele proces van het maken van content. Voor dit project hebben we een trainingssessie gefilmd en gefotografeerd en grafische ontwerpen gemaakt voor meerdere kanalen. We leverden ook verschillende strategische opties en copywritingmateriaal.

De sociale media-aanpak

Toen we keken naar de doelgroep van Future Star, concludeerden we dat sociale media het optimale kanaal zou zijn voor deze doelgroep. De grafische content is geoptimaliseerd voor social media platforms zoals Facebook en Instagram. De teksten zijn zo geschreven dat ze zowel de jonge voetballers als de ouders (DMU) aanspreken. Voor merkconsistentie creëerden we templates die met eenvoudige aanpassingen kunnen worden gebruikt voor toekomstige communicatie.

Grafisch ontwerp

Be A Legend deed de fotografie en cinematografie voor dit project en maakte ook het grafisch ontwerp met deze media. De beelden en video's geven de onderliggende boodschap van Future Star weer; technische vaardigheidsontwikkeling in een leuke en ondersteunende omgeving.


Optimalisatie

Om de merkconsistentie te optimaliseren, maakten we grafische ontwerpen met de merkelementen. Deze ontwerpen dienen als templates voor afbeeldingen en video's om het merk gemakkelijk herkenbaar en opvallend te maken.


Copywriting

Be A Legend leverde de klant copywritingmateriaal dat kan worden gebruikt bij het plaatsen van de inhoud. Wij proberen altijd onze expertise en inzichten te delen om onze cliënten te helpen.

Ontdek alle stills & motion van dit project