REAL tec is een bekende Belgische fabrikant van hoogwaardige keepershandschoenen. Zij zitten al vele jaren in het vak en hebben een reputatie opgebouwd voor het produceren van handschoenen die zowel betrouwbaar als duurzaam zijn. Hun merkimago was echter aan een opknapbeurt toe om hun engagement voor de productie van keepershandschoenen van topkwaliteit beter te weerspiegelen. Ze besloten samen te werken met Be A Legend om hen te helpen in het proces van rebranding en het creëren van een sterke online aanwezigheid.

REBRANDING

Tijdens het rebrandingproces voor REAL tec wilden we een merkidentiteit creëren die opvalt in de markt. Om dit te bereiken, gebruikten we een heel felle kleur groen als hoofdkleur, waardoor het merk zich van de rest kon onderscheiden. Deze levendige groene kleur straalt de energie, passie en innovatie uit die REAL tec in de keepershandschoenenindustrie brengt. Door deze gedurfde en gedenkwaardige kleur te gebruiken, konden we voor REAL tec een unieke en herkenbare merkidentiteit creëren die hun waarden en engagement om handschoenen van topkwaliteit te produceren echt weerspiegelt.

WEBSITE

Geen marketing zonder een fatsoenlijke website! Dus maakten we een nieuwe website met een online webshop. De website moest modern, gebruiksvriendelijk en responsief zijn, zodat klanten gemakkelijk door het productaanbod kunnen navigeren en aankopen kunnen doen. De online webshop biedt een naadloze winkelervaring, waarbij klanten kunnen bladeren en de keepershandschoenen kunnen selecteren die ze nodig hebben en ze aan hun winkelwagentje kunnen toevoegen om gemakkelijk af te rekenen. Dankzij deze toevoeging kan REAL tec een breder publiek bereiken, hun verkoop verbeteren en hun klanten een handig en betrouwbaar platform bieden om hun producten te kopen.

CONTENT CREATIE

Naast het ontwerpen van een nieuwe website met een online webshop, creëerden we ook boeiende digitale content om de online aanwezigheid van REAL tec te vergroten. Dit omvatte social media-campagnes, voor zoekmachines geoptimaliseerde productbeschrijvingen en andere effectieve digitale marketingstrategieën. Hoewel het nog te vroeg is om de resultaten van deze inspanningen te zien, zijn we ervan overtuigd dat de nieuwe merkidentiteit en het digitale platform REAL tec zullen helpen een breder publiek te bereiken, hun verkoop te verbeteren en een sterke online aanwezigheid in de keepershandschoenenindustrie te vestigen.

BEZOEK REALGLOVES.EU

Ontdek alle stills & motion van dit project