Betreden van de NFT-markt

Fantasy Football Legends

Omdat wij een multidisciplinair team zijn, dwingen wij onszelf om voortdurend te innoveren. We weten dat NFT’s trending zijn, iedereen wil snel een miljoen verdienen en stinkend rijk worden… Nu ja, zo eenvoudig is het niet, dus we wilden een testcase maken om te zien waar de complexiteit ligt en welke problemen we moeten overwinnen… Dus hadden we plezier in het maken van dit project en alles te leren over NFT’s. Zijn we al van plan om Lamborghini’s te kopen? Nog niet…

Wat hebben we gemaakt?

We maakten een leuk projectje, gebaseerd op voetbal. Fantasy Football Legends! Aangezien het gebruik van afbeeldingen van de shirts van de meeste voetbalteams en de afbeeldingen van hun spelers wordt beperkt door contractuele verplichtingen en overeenkomsten inzake beeldrechten, hebben wij ervoor gekozen geen echte of bestaande namen, ontwerpen of merken te gebruiken. In plaats daarvan begonnen we met een leeg canvas en creëerden we onze eigen shirts, spelers en customisatie. Zodra de beelden en video’s willekeurig waren gegenereerdhebben we gegevens over spelersprofielen en vaardigheden gegenereerd. Alle gegevens zijn samengevat in de collectable. Sommige spelers zullen meer zeldzame eigenschappen hebben dan andere, waardoor ze waardevoller zijn om te verzamelen voor hun visuele eigenschappen, anderen zullen een betere beoordeling hebben waardoor ze eerder te koop zijn voor hun vaardigheden/gegevens (sommigen zullen beide hebben).

Dus hebben we 1 divisie gecreëerd (er komen meer divisies). 13 teams met elk 27 spelers. We brengen elke week spelerspakketten uit. We lanceren 25 spelers per keer. De eerste 25 kopers hebben het voordeel dat ze weten wanneer de toekomstige spelers worden uitgebracht, wat hen een voordeel geeft bij het kopen van de collectibles.

Wij ontdekten, zoals velen reeds deden, dat het moeilijke deel van NFT’s erin bestaat ze een echt doel of een uitbreiding te geven waar geen ander dit voordeel kan hebben. De verkoop van gewone of eenvoudige beelden zal niet leiden tot succes op de markt, tenzij het echte verzamelobjecten worden die niet kunnen worden gedupliceerd…

Collectables met uitbreidingsmogelijkheden

Unieke persoonlijkheid

Elke Fantasy-speler heeft unieke eigenschappen, zelfs persoonlijke gegevens worden gegenereerd. Geen 2 spelers zijn hetzelfde.

Gegevens

Bij aankoop van een van onze NFT's ontvangt de koper ook alle gegevens van alle spelers in zijn divisie. om te kijken welke spelers nog vrij gegeven zullen worden of... een eigen spel te maken op basis van deze gegevens.

Vaardigheden

Alle spelers hebben unieke gegevens over hun voetbalvaardigheden, die resulteren in een algemene beoordeling van hun prestaties.

Gamification

Door de gegevens vrij te geven, hopen we dat ontwikkelaars geïnspireerd worden om onze platformoverschrijdende NFT's te gebruiken. Door deze spelletjes hopen we ook jongeren te inspireren voor de liefde voor het spel.

Bezit je eigen speler

Bezoek de projectpagina op OpenSea en bekijk alle beschikbare spelers.

Collectie Pagina