KMSK Deinze: 2022-2023

Een van onze meest recente en opmerkelijke projecten was onze samenwerking met de Belgische voetbalclub KSMK Deinze. We moesten een reeks visueel opvallende beelden en opnamen maken die de teamspirit van het team nauwkeurig weergeven. We werkten nauw samen met de communicatieafdeling van de club om dynamische en visueel opvallende teamfoto's, individuele spelersportretten en een visueel verbluffende shirt onthullingsvideo te maken.

Beeldmateriaal van hoge kwaliteit

De fotosessie voor de portretten was een opmerkelijk project. We besteedden veel aandacht aan details en zorgden ervoor dat elke speler perfect werd ingekaderd en belicht, wat resulteerde in krachtige en opvallende beelden die het team echt vertegenwoordigen.

Motion & Directing

We hebben nauw samengewerkt met de communicatieafdeling van de club om een visueel verbluffende en boeiende video te maken die de nieuwe outfit en het enthousiasme van het team voor het komende seizoen laat zien. We konden een dynamische en visueel opvallende video maken die de teamspirit van het team goed weergeeft.

Become a legend

We zijn trots op ons vermogen om de unieke behoeften en visie van onze klanten te begrijpen, en we gaan altijd verder dan dat om werkelijk uitstekende beelden en opnames te leveren. Onze samenwerking met KSMK Deinze is een groot succes en we zijn trots op de behaalde resultaten. Als u op zoek bent naar een professioneel digitaal bureau om verbluffende beelden en beelden vast te leggen voor uw sportteam of organisatie, zoek dan niet verder dan Be A Legend. Onze portfolio spreekt voor zich en we zijn ervan overtuigd dat we hetzelfde niveau van uitmuntendheid kunnen bieden aan elk ander sportteam of organisatie.

Neem contact met ons op

Ontdek alle stills & motion van dit project