Het idee

SF mentaliteit

MissionMe heeft als mission statement: “Wij geloven dat we iedereen kunnen veranderen in de beste versie van zichzelf.” Hun theorie, die wordt toegepast bij de Special Forces, kan worden toegepast op elke persoon in de wereld. Het is gebaseerd op 3 pijlers: mentale paraatheid/weerbaarheid, fysiek uithoudingsvermogen en educatie. Ze splitsen hun domeinen op in particulieren en bedrijven, als particuliere klant kun je al op 12-jarige leeftijd beginnen om angsten te overwinnen. Een bedrijf dat een eliteteam wil hebben, met een uitzonderlijke teamgeest… zoek niet verder. THERE IS NO I IN TEAM! (sorry, niet sorry)

Content? Content!

Aangezien het grootste deel van de inkomsten afkomstig was van leads uit sociale media (ja natuurlijk analyseerden we de gegevens!), is het uiterst belangrijk om goede content te hebben die je zin gaf om in hun theorie te duiken en in de praktijk te brengen. We namen alle content creatie voor sociale media, strategie en planning op ons. Alle designs zijn ook door ons gemaakt. Voel je de legendarische inhoud?

Stories

Stay Stylish

Zoals u weet worden stories meer en meer geïntegreerd voor allerlei soorten bedrijven. Velen vinden het echter moeilijk om dezelfde stijl aan te houden. Met onze designs hielpen we hen trouw te blijven aan hun look-and-feel. We kunnen ze integreren op elke mobiele telefoon, zodat elk story aan hun kwaliteitsstandaard voldoet. Dezelfde filters, dezelfde overlays… Geen amateur gedoe…

Ready to publish?

Wat het team van MissionMe doet met mensen, probeerden wij te doen met hun content. Stik het aan elkaar tot 1 heel team, waar elke post met een doel dient en elke hashtag zijn resultaat heeft. MissionMe is klaar voor 2021, is uw bedrijf al legendarisch?

Ontdek alle stills & motion van dit project