Chaos. Teleurstelling. Stilte.

Sportclubs in Limburg zetten elk jaar alles op alles om hun regio wereldberoemd te maken. Dit jaar is alles veranderd. We werden wakker in een wereld waar een virus de meeste sporten een tijdje platlegde. Het leven is wat het liefste is, geen discussie daar. Maar het leven gaat door en heeft behoefte aan oplossingen en opnieuw startende competities.

Hoop in een nieuwe wereld.

Mondmaskers, desinfecterende gels en sociale distancing hebben bewezen effectief te zijn. En langzaam maar zeker zagen we het infectiepercentage dalen. Sport lag terug op tafel, beperkt echter.

Help them, help ourselves.

Ons team had het briljante idee om zoveel mogelijk grote teams in Limburg te helpen door een campagne op te zetten. We helpen elkaar, de groten helpen de kleintjes en omgekeerd. Iedereen wint met gedeelde zichtbaarheid op sociale mediaplatforms. Zelfs concurrenten helpen elkaar. Geen concurrent, geen derby...

Kleuren als leidraad

In de commercial werkten we met zoveel mogelijk gekleurde spots in de kleuren van het team. Het maken van een kleurrijke en afwisselende video die de aandacht van alle kijkers voor alle teams vasthoudt.

We are all winners!

Ontdek alle stills & motion van dit project