Shinji Kagawa’s eerste interview sinds zijn transfer naar STVV.

STVV verwelkomt Shinji Kagawa als hun nieuwste middenvelder. De 33-jarige Japanse voetballer heeft een interessante geschiedenis bij Dortmund, Manchester United en vele anderen. Nu claimt hij nummer 10 als het nieuwste lid van STVV.

-

Als onderdeel van de verwelkoming deed STVV een interview met Shinji. We filmden dit legendarische moment en maakten er een epische video van, hier zijn de resultaten!

Wie is Shinji Kagawa?

Doorheen het interview leren we Shinji Kagawa wat beter kennen en de reden waarom hij naar STVV kwam. Hij vertelt over vroegere ervaringen binnen zijn voetbalcarrière, maar richt zich liever op zijn komende tijd bij STVV.

"Ik kan niet wachten om de fans in het thuisstadion te zien."

- Shinji Kagawa

Toen Shinji werd gevraagd naar zijn meest trotse moment in zijn voetbalcarrière, antwoordde hij met dit; "Mijn meest trotse moment... Ik kijk altijd naar de toekomst, ik wil niet blijven hangen in het verleden. Maar uiteraard behoren het winnen van de competitie met Dortmund en mijn tijd bij Manchester United tot de mooiste momenten". We kunnen niet wachten om Shinji Kagawa in actie te zien als de nieuwe middenvelder!

Productie

Be A Legend was verantwoordelijk voor het documenteren van het interview.

Als marketingbureau gespecialiseerd in sportclubs en topmerken hebben we heel wat ervaring met het afnemen van interviews. Voor onze klant STVV boden we onze expertise op het gebied van contentcreatie aan, wat resulteerde in bovenstaande video. Onze creativiteit en nauwe relatie met de klant hebben geleid tot dit geweldige stuk content waar de fans van kunnen genieten.

Meer van onze inhoud