INHOUD CREËREN VOOR CLUBS

STVV Mediaday

Be A Legend verzorgt als contentpartner de jaarlijkse mediadag van STVV. Zowel basisportretten als meer gesofisticeerde portretten die in verschillende contexten gebruikt zullen worden. Ons team probeert zo uniek mogelijk te zijn voor onze klanten, jaar na jaar. Dit jaar een eenvoudige aanpak met een gedetailleerde opstelling, resulterend in de coolste portretten, de beste poses en de schoonste uitsneden, resulterend in snelle photoshops om nog sneller content te creëren!

Beelden om elk verhaal te vertellen

Bij het creëren houden we altijd in gedachten waar de inhoud zal worden gebruikt. De kwaliteit ervan zo hoog mogelijk houden, zodat ze in bijna elk formaat en voor meerdere doeleinden kunnen worden gebruikt. Storytelling op zijn best.

Daarom hebben we aan de ene kant een contrastrijker beeld gemaakt, terwijl het andere beeld neutraler is. De club de optie geven voor elke speler.

EIGEN COMPOSITIES MAKEN

Flexibele teamfoto's

Met de zorgvuldig geselecteerde portretten wordt een teamfoto samengesteld. Het biedt de flexibiliteit om de achtergrond naar wens te veranderen of wanneer spelers worden overgeplaatst (in of uit), om het beeld gemakkelijk aan te passen zonder dat het hele team aanwezig is. De shoot vlot en snel laten verlopen!

Normale teamfoto

Ontdek alle stills & motion van dit project