Bij Be A Legend hadden we het voorrecht om samen te werken met Uitvaartzorg van der Aa, een uitvaartcentrum dat uitzonderlijke diensten verleent aan families in moeilijke tijden. De eigenares, Anse van der Aa, is de jongste vrouw in België dat haar eigen uitvaartcentrum begint, een bewijs van haar passie en toewijding om de gemeenschap te dienen.

Ons team kreeg de taak om een uitgebreide brandingstrategie te creëren die niet alleen de meelevende en professionele aanpak van Uitvaartzorg van der Aa zou benadrukken, maar ook hun diensten gemakkelijk toegankelijk zou maken voor mensen in moeilijke tijden.

Om dit te bereiken hebben we een visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website ontworpen die de diensten van Uitvaartzorg van der Aa effectief communiceert. Ons team zorgde ervoor dat de website werd geoptimaliseerd voor SEO, met relevante trefwoorden en metadata in de content. Dit zorgt ervoor dat potentiële klanten die zoeken naar uitvaartzorg in de omgeving eerder de website van Uitvaartzorg van der Aa vinden en voor hun diensten kiezen.

Naast de website maakten we ook offline marketingmateriaal in de vorm van flyers die via de post werden verspreid. Deze flyers werden ontworpen met dezelfde merkstrategie in gedachten, met dezelfde warme, uitnodigende kleuren zoals goud en berichtgeving als de website. Het gebruik van de gouden kleur symboliseert de waarde en het belang van de diensten van Uitvaartzorg van der Aa, en creëert een samenhangende merkidentiteit die zowel professioneel als meelevend is.

De brandingelementen werden zorgvuldig gekozen om de kernboodschap "gewoon mooi afscheid nemen" weer te geven. Wij wilden potentiële cliënten duidelijk maken dat hun dierbaren in deze moeilijke tijd de grootst mogelijke zorg en respect zouden krijgen.

Engagerende Social Media Post
Klassiek Naam Logo
Informatieve Social Media Post

We zijn er trots op dat we met Uitvaartzorg van der Aa hebben samengewerkt om een uitgebreide brandingstrategie, die hun diensten effectief communiceert aan mensen in nood, te maken. Onze SEO-vriendelijke website en offline marketingmaterialen zijn ontworpen om potentiële klanten aan te trekken en ervoor te zorgen dat Uitvaartzorg van der Aa een vertrouwd en betrouwbaar uitvaartcentrum blijft in de lokale gemeenschap.

WEBSITE BEZOEKEN

Ontdek alle stills & motion van dit project