Wat we deden

  • Campagne Brainstorm
  • Campagnestrategie
  • Video Script
  • Video productie
  • Sociale campagne
  • Sociaal ontwerp
  • Planning
  • Persbericht

We komen dichter bij het post-covid tijdperk. Nu alles langzaam weer normaal wordt, is het de perfecte tijd om de lokale sport te promoten. Hoewel veel plaatselijke sportclubs leden hebben verloren of hun deuren hebben gesloten, leeft de sport in Beringen nog steeds. De sportraad heeft in samenwerking met Be A Legend een campagne gelanceerd om leden van sportclubs die niet actief zijn geweest terug te verwelkomen en nieuwe leden te inspireren om deel te nemen aan lokale sport.

De campagne wil de voordelen van sport benadrukken, zowel voor de lichamelijke als voor de geestelijke gezondheid. De sportraad heeft een reeks evenementen georganiseerd, zoals open dagen en sporttoernooien, om de verscheidenheid aan sporten in Beringen onder de aandacht te brengen. De campagne benadrukt ook het sociale aspect van sport, aangezien het een uitstekende manier is om nieuwe mensen te ontmoeten en vrienden te maken. Het initiatief heeft positieve feedback gekregen van de gemeenschap, en veel inwoners hebben belangstelling getoond om lid te worden van een sportclub. Door lokale sporten te bevorderen, hoopt de campagne mensen samen te brengen en een gevoel van gemeenschapszin te creëren, wat van vitaal belang is voor het herstel van Beringen na COVID.

Online aanwezigheid

Campagne sociale media

Tijdens de maand augustus maakten alle socials van Beringen reclame voor de verschillende sporten in de stad. Zorgvuldig geplande berichten, verhalen, video’s om ze allemaal naar de sportwebsite van de stad te leiden waar de nieuwe leden zich konden inschrijven. Alle sporten en clubs meer leden geven voor het nieuwe seizoen door ze (opnieuw) kennis te laten maken met de diversiteit in de sportwereld. Beringen heeft veel te bieden.

Apotheose

De campagne afsluiten met een knal! Een commercial voor alle sporten samen, één video om ze allemaal te tonen! Met als speciale gasten Sabrina Bellavia en Hans Vanwijn! Neem een kijkje en vertel het verder… Sport is terug!