3 more years creating Legends

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat STVV, de Belgische voetbalclub, de samenwerking met Be A Legend voor de komende drie seizoenen heeft verlengd. Als digitaal marketingbureau gespecialiseerd in sportmarketing en contentcreatie werken we sinds 2019 samen met STVV en zijn we trots om onze samenwerking met deze prestigieuze club voort te zetten.

Onze samenwerking met STVV is de afgelopen jaren een groot succes geweest, en we zijn enthousiast om onze expertise in digitale marketing en contentcreatie te blijven leveren om de club te helpen hun doelen te bereiken. Wij zijn er van overtuigd dat onze innovatieve aanpak en creatieve strategieën STVV zullen helpen nieuwe hoogten te bereiken, zowel op als naast het veld.

Bij Be A Legend hebben we een passie voor sport en voor het helpen van onze klanten. Ons team is toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke resultaten, en we kijken ernaar uit om onze samenwerking met STVV de komende drie seizoenen voort te zetten.

Wij danken STVV voor hun vertrouwen in Be A Legend en wij zullen ons non-stop blijven inzetten om hun succes voort te zetten. Samen zullen we de komende drie seizoenen onvergetelijk maken voor de fans, de spelers en de club als geheel.